Reportaj

Un patinoar in Constanta

A venit iarna, cu toate ca nu s-ar spune in conditiile in care astazi au fost 19 grade si asa va fi pana duminica, si s-a deschis de curand patinoarul de la Clubul Elevilor (sau Palatul Copiilor). Am trecut de cateva ori pe acolo si mereu era gol, dar important e ca s-a deschis.

Au deschis in fiecare zi si tarifele sunt in functie de ziua in care alegi sa patinezi.

De luni pana joi te costa 5 lei daca vrei doar sa privesti si 15 lei daca vrei sa intri pe gheata cu patinele tale. Ca sa inchiriezi o pereche de patine te mai costa 10 lei.
Daca alegi sa patinezi in weekend, te costa 20 lei intrarea pe gheata. Tot 5 lei daca vrei doar sa te uiti si 10 lei sa inchiriezi patine.

Joia este seara studentilor si a elevilor. Promotia consta in faptul ca dai 20 lei sa intri pe gheata (10 lei in plus daca ai nevoie de patine) si poti patina toata noaptea.

De cel de la Fantasio (teatrul de vara) nu am foarte multe informatii dar banuiesc ca sunt la fel tarifele si promotiile pentru ca ambele patinoare sunt administrate de aceeasi firma.
Daca va place aglomeratia il recomand pe cel din centru, daca nu, mergeti la Clubul Elevilor.

PS: Daca ai mers macar o data cu rolele e foarte simplu sa patinezi.

17 comments

 1. si daca nu am mers niciodata cu rolele???

 2. Probabil o sa cazi!

 3. O sa cazi…o data, de doua ori…dar apoi trebuie sa te obisnuiesti, sa inveti sa mergi cu patinele.. Nimeni nu s-a nascut invatat!

 4. Cum adica 5 lei daca vrei sa privesti?
  Cine a mai pomenit asa ceva. Taxa pe privire la patinoar.
  Pai mai oameni, cel mai ieftin bilet la Opera e 7 lei in Bucuresti. Si astia cer 5 lei sa privesti la unii ce se dau pe gheata, care la randul lor au platit?
  Astia din Constanta se pare ca sunt cei mai buni la infintat taxe, taxa de bariera, acum cea de privit…

 5. Totul a devenit un business. Nimic nu ma mai mira :)

 6. da…business…avareala mai exact.
  Sa se puna taxa pe taxa. Cine plateste taxe sa plateasca taxa sa poata plati taxe. :S
  Pe mine ma mira ca exista oameni care chiar platesc.
  Impozitu la stat nu ai de ales…dar taxa pe privit patinoaru?

 7. Ma gandesc ca nu toti au curajul sa incerce si daca prietenii lor merg la patinoar, merge si acea persoana. Si ce sa faca ? Sta si se uita.
  Si aici intra administratorul patinoarului: “Sta lumea si se uita ? Baga taxa!”

 8. Si daca eu am un copil pe care trebuie sa il supraveghez, caruia i-am platit biletul si i-am inchiriat patine?
  Nu prea e normal sa nu ma pot uita dupa el, nu? In plus poate intree timp mai fac consumatie de un vin fiert, un ceai. Taxa e aberanta. Parerea mea.
  Si aia care nu au curaj sa incerce, la fel, fac consumatie. Dar na…vorba cuiva. Traim in Romania…

 9. taxa de privit e si in bucuresti pe patinoarul floreasca, si nu ai nimic inclus in pret…ai un bar acolo cu vin fiert, ceai si alte bauturi de sezon…dar le platesti…si nu sunt foarte ieftine…

 10. TAXA DE FAPT E PRIMITA INAPOI PRINTR-UN BON DE CONSUMATIE CU CARE POTI LUA CEVA DE LA BAR.E VORBA DE LOCUL PE CARE IL OCUPI INAUNTRU SI NU E NORMAL SA INTRI SI SA NU CONSUMI CEVA DE ACOLO.S-A DUS VREMEA CAND STATEAI CU O COLA TOATA NOAPTEA IN DISCOTECA.

 11. pai draga Lucifer, sunt parinti , sau poti sa sti inauntru pe canapea, si auzi si muzica, si bei si un suc sau altceva daca vrei maaa!!! du`te si vezi ca sunt si parinti care privesc copii, ca poate nu vor sa patineze si ei, e doar de dragul copilului , nu???

 12. si Lucefier, daca te distrezi logic ca platesti, eo am fost deja de 5-7 ori:P:P:P deciiii`

 13. da draga duceti`va totzi la Bucuresti, si veniti la noi` la Constanta vara dupaia totzi daca nu va convine ce va opreste??? si cand e varaa, venitzi la noi la mareee, dcii`

 14. wow … nu credeam ca voi plati vreodata doar ca sa-i vad pe unii cum patineaza … ma rog … 😀

 15. Nu am fost niciodata la patinuar dar stiu cu rolele asa ca stiu si cu patinele.Azi e ziua sa ma duc.Am 3 ani

 16. nu am fost niciodata la patinuar.Dar stiu cu rolele asa ca stiu si cu patinele!

 17. Si intradevar, si ieftin, doar vorba aia, oricine are 25 lei sa dea intr-o seara la patinoar. Daca acestea erau preturile in toata tara,nu mai comentam nimic,doar ce puteam sa zic…Ca nu le mai ajunge tuturor..? Bineinteles ca puteam zice si asta.Dar oricum preturile sunt cu 5-10 lei mai ieftine in toate judetele inafara de Constanta, ba chiar si in Bucuresti, asa ca…La mai mult profit, nu? Ce conteaza clientul.