Hotel Majestic Jupiter – O destinatie de basm

Litoralul romanesc a fost, si probabil inca este, printre cele mai frumoase din Europa, ducand o lupta apriga cu Grecia, tara ce in prezent se bate cu o grava criza de imigranti, in timp ce Bulgaria nu mai este atat de sigura pentru romani, tinand cont de furturile si incidentele ce au avut loc in sezonul estival al anului 2015. Asadar, Romania poate primit de aici mii de turisti, insa, avem si noi o problema: cazarea. Cazarea probabil ca este cea mai mare „buba” cand vine vorba de litoralul tarii noastre, tot mai multi clienti plangandu-se de niste servicii nu foarte bune si o amabilitate nu prea buna din partea personalului. Insa, exista si unitati de cazare ce te pot lasa cu gura cascata, si aici vorbim de Hotelul Majestic din statiunea Jupiter, o statiune linistita, cu un mic parculet de distractii, dar cu o legatura imediata intre Cap Aurora si Neptun.

Hotelul Majestic este de fapt fostul Hotel Cozia, acesta fiind preluat nu demult de investitorii de la Perla Majestic, mai exact in anul 2013. Cu siguranta Hotel Majestic din Jupiter este una dintre cele mai bune destinatii, bucurandu-se de peste 175 spatii de cazare, si a unor servicii de calitate o data cu preluarea hotelului de cei de la Perla Majestic. Pe langa spatiul de cazare, hotelul, ce beneficiaza de un amplu spatiu verde, ne ofera foarte multe posibilitati de a petrece timipul liber, avand spatii de joaca, evident, pentru copii, doua piscine: una foarte spatioasa pentru adulti, si una de marimi mai reduse pentru copii, un parc in centrul hotelului, cu banci, spatiu verde si un peisaj de-a dreptul demn de basme, o sala de fitness bine dotata, dar si alte spatii cu specific turcesc, precum narghilea. Gradina este una dotata doar cu plante exotice, dotata cu banci unde ne putem petrece putin timp intr-o liniste desavarsita. Hotelul are o legatura imediata cu Neptun, iar, pana la plaja Jupiter este foarte putin de mers, fiind nevoie doar sa ocolim Lacul Jupiter, fiind maximum 150 de metri pana la plaja. De mentionat este ca hotelul nu beneficiaza de o plaja privata. Camerele sunt bine dotate, oferindu-ne grup sanitar cu dus, aer conditionat, minibar, televizor si cablu tv. Pachetele de cazare nu sunt scumpe deloc, tinand cont si de ceea ce ni se ofera in pachet.

in concluzie, Hotelul Majestic din Jupiter este cu siguranta unul unde va puteti caza fara nicio problema, personalul fiind unul amabil, peisajele superbe, amplasarea fata de plaja mai mult decat buna, si multiple spatii de relaxare, si totul la un hotel de doar 3 stele.

spacer

Leave a reply