Cum a fost la Blog Meet 18!

Super seara, super discutii. Comunitatea creste si se vede asta prin ideile discutate, acest lucru se va vedea prin proiectul blogarilor constanteni CTblogs.ro. Daca esti din Constanta, scrii pe un blog, nu ezita sa contactezi comunitatea, vei intalni oameni frumosi, cu meserii diferite, dar de la care ai ce invata si prezenta lor o sa fie una placuta. Nu sunt cel mai mare activist si nici un adevarat „blogist” dar aseara am stat la masa cu oameni care fac acest lucru din placere, si aloca timp pentru blogul lor. La intalniri am mai fost, dar aseara a fost o intalnire speciala pentru mine (chiar daca am ajuns foarte tarziu), am putut fi prezent la un moment de cunoastere, este placut sa vezi oameni deschisi dar mai ales devotati (gen: Joie). Ii multumesc lui Ddumi pentru imagine, deasemenea mai am multumiri pentru Radu si Ionut pentru suportul oferit acum cateva luni, imi pare rau ca nu l-am prins la masa pe Emi, vor mai exista si alte dati, deasemenea m-as fi bucurat daca putea fi prezent si Cristi.

Apropo, Radule, pune in aplicare ceea ce spuneau baietii referitor la numele de domeniu, este eficient si brandingul este mult mai usor de realizat, mai tarziu vei aprecia sfaturile lor.
Pana una alta astept cu mare interes urmatoarea intalnire, iar la acest articol revin cu update’uri.

spacer

One comment on “Cum a fost la Blog Meet 18!

  1. Alexandra

    Tot mai multi bloggeri, tot mai multe intalniri intre ei. Parca se vede evolutia lor din ce in ce mai mult. Cel putin anul asta am intalnit foarte multe articole pe aceasta tema.

Leave a reply