Cat tineret va mai fi in Vama Veche dupa aflarea vestii sosirii imigrantilor

Se stie de luni bune ca probabil cea mai „vioaie” statiune de pe litoralul romanesc, si anume Vama Veche va gazdui un grup de imigranti sositi o data cu criza ce a inceput de mai bine de un an. In acest moment ramane o singura intrebare: Vor mai prefera tinerii statiunea dupa ce au aflat ca in jur de cateva sute de imigranti le vor lua cu asalt statiunea ? Si nu ar exista aceasta intrebare, daca nu ne uitam la atentatele tot mai dese din Europa si la ce se intampla in cele mai multe tabere de refugiati din Europa. In orasul francez Callais refugiatii au inceput sa faca prapad in tabara care le-a fost amenajata, acestia fortand agentii de securitate spre a ajunge la feribot si sa treaca in Marea Britanie deoarece acolo acestia considera ca vor avea un trai mai bun. Un alt exemplu ar fi noaptea de Anul Nou, cand in Germania, mai exact in Koln sute de imigranti au violat si au alergat la propriu sute de femei germane, insa autoritatile ezita sa vorbeasca despre acest subiect.

In Mare Britanie este de cateva luni o comunitate consistenta de imigranti, imigranti care la o miscare de protest a crestinilor impotriva unei moschei au agresat violent participantii la miting, lovindu-i in nenumarate randuri, politia si efectivele de securitate nefacand fata. Acestea sunt doar cateva din zecile de exemple ce sunt relatate in presa din toata Europa. Nu mai e nevoie sa aducem in vorba atentatul din urma cu cateva luni din Belgia, unde cateva zeci de persoane au murit dupa un atentat pe aeroportul din Bruxelles. O serie de atentate s-au petrecut si in Franta, in luna noiembrie a anului 2015, atunci cand peste o suta de persoane au decedat.

O singura intrebare ramane in capul localnicilor din Limanu si Vama Veche, deoarece intre aceste doua locatii va fi dispusa tabara de refugiati ce va gazdui in jur de 500 de imigranti. De altfel, localnicii din cele doua sate au protestat pe 16 martie la apelul partidului politic Partidul Romania Unita. Cei de la Politia Frontiera au marturisit ca acesta ar fi doar un triaj pentru refugiatii, acestia urmand sa nu stea in tabara mai mult de cateva zile.

spacer

Leave a reply